Teknodozz - Teknoloji Blogu - Blogumu Tanıt

Perşembe

Teknodozz - Teknoloji Blogu

Blog adı : Teknodozz
Kategori : Teknoloji Blog
Blog Linki : http ://teknodozz.com

Blog Tanıtımı


Merhabalar,

Öncelikle tahmin ettiğiniz gibi Teknodozz bir teknoloji bloğudur . Aynı zamanda işim de olan bu hobimi, benim gibi teknoloji sever ve teknolojiyi takip etmekten keyif alan arkadaşlarla paylaşacağım. Siz sevmeseniz de bir göz atın, belli mi olur belki bu sefer seversiniz :) Elimden geldiğince, teknolojinin her alanından eğlenceli paylaşımlar yapacağım ve sizlere merak ettiğiniz konularda gayet anlaşılır ve öz bir şekilde yardımcı olmaya çalışacağım. Herkes bir bilgi veren yazıları, o konu hakkında bilgi edinmek ve yeni düşünceler edinmek için okur ve okuduğu şeyin, o kişinin kafasında bir şeyler oluşturması çok önemlidir. Bu yüzden, bence böyle sonsuz ve karmaşık bir dalda anlaşılabilir olabilmek çok önemli. Umarım olabiliyorumdur :)


Peki bloğumun içeriği nasıl olacak? Genellikle önde gelen markaların en ilgi çeken ürünleri hakkında merak ettikleriniz cevap bulacak. Ürün tanıtımlarının dışında, güncel teknolojik gelişmeler, oyunlar, yeni çıkacak cihazlar, servisler ve hatta teknolojinin sağlığımıza etkileri gibi bir teknoloji severinin/takipçisinin ilgisini çekebilecek her şeye değineceğiz.

Beğeneceğinizi ve keyif alacağınızı düşündüğüm sitemde, bunları yaparken sizlerinde fikirlerini, görüşlerini ve katılımlarını çok önemsiyorum. Bu nedenle lütfen ilginizi çekebilecek ya da okumak istediğiniz konuları bana iletin. Facebook, Instagram ve Twitter üzerinden @teknodozz hesabını takip ederek Teknodozz Facebook sayfası ve güncel haberlerin an be an paylaşıldığı, Teknodozz Twitter adresi üzerinden bütün yazılarıma ve güncel haberlere ulaşabilir, Ardından da görüşlerinizi bana aktarabilirsiniz.

İlginiz için şimdiden çok teşekkürler :)

1 yorum: