Ev İlaçlaması için Doğru Şirketi Seçmek - Blogumu Tanıt

Çarşamba

Ev İlaçlaması için Doğru Şirketi Seçmek

Evlerimizi haşerelere karşı ilaçlamak, özellikle bu canlıların yaşamasına elverişli olan bölgelerde neredeyse elzemdir. İlaçlama şirketlerini seçerken; garanti, etkin müşteri servisi, uygun fiyatlandırma, geniş servis ağı, uzman kadro, sertifikalı ve belgeli hizmetler gibi konulara ve şirketin ilaçlama sonrasında da sorunların devam edip etmediğini denetlemesine, sizi önlemler hakkında yönlendirmesine dikkat edilmelidir.

İlaçlama şirketi, güvenliğe üst düzeyde önem vermek zorundadır. İlaçlama öncesi ve sonrası tüm adımlar yönetmeliklere uygun atılmalı, ilaçlama uzmanları uygun kıyafetler giyip, evin sadece güvenli bölgelerinde ilaçlama yapmalı, sonrasında da sizi güvenlik önlemleriyle ilgili bilgilendirmelidir. Kullanılan ilaçlar onaydan geçmiş ve insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde hazırlanmış olmalıdır. Şirkete bu konudaki sorularınızı ilettiğinizde size yazılı belgelerle cevap verebilmelidir.

panorama haşere ilaçlama hizmeti


Bir haşere kontrol şirketi seçtikten sonra, aşağıdaki ögeleri not etmelisiniz:

  • Şirketin iletişim bilgileri
  • İşi yapan çalışanların isimleri
  • Denetimlerin/ilaçlamanın zamanı ve tarihi
  • Kullanacakları ürünlerin adları ve kayıt numaraları
  • Her ürünün formülasyonu ve bu ürünün nerede kullanılacağı (Örneğin, ürün bir jel, sprey veya toz mu?)
  • İlaçlamadan önce, dağınıklığı ortadan kaldırmak, mutfak dolaplarından eşyaları çıkarmak veya çocukları ve evcil hayvanları bölgeden uzak tutmak gibi ihtiyaç duyduğunuz tüm hazırlıklar
  • İlaçlara maruz kalma durumunda yapılacaklar ve ortaya çıkabilecek sağlık sorunları
  • Başarılı bir haşere kontrolü, siz ve şirket arasında iletişim ve işbirliği gerektirecektir. Sorular sorun ve ilaçlamayı başarılı bir şekilde gerçekleştirirken ilaçlama prosedürünü ve sorumluluklarınızı anladığınızdan emin olun. 

Doğru İlaçlama Şirketini Seçmek


Özellikle büyük şehirler, hem yerleşim birimlerinin yapısı, hem de nüfus fazlalığından dolayı haşere istilasına açık durumdadır. İstanbul, bu şehirlerin başında gelir. İnternete baktığımızda bu konuyla ilgili yüzlerce şirket görüyoruz. Araştırma yaparken yukarıdaki kriterleri uygulamak size zaman, nakit ve hatta sağlık kazandıracaktır. İstanbul’da hizmet veren Panorama İlaçlama, hem geniş hizmet ağı, hem profesyonel ekibi ile ilaçlama konusunda güvenebileceğiniz şirketlerden bir tanesi. Özellikle Sağlık Bakanlığı onaylı olmayan birçok firmanın ilaçlama yaptığı günümüzde, bakanlık onayı olmayan ilaçları kullanmayan ve işini profesyonelce yapan Panorama İlaçlama gibi firmalar ilaçlama sektöründe öne çıkıyor. Merkezi Şişli’de bulunan Panorama İlaçlama, İstanbul ve bazı çevre illerde hizmet veriyor. İstanbul’un her iki yakasında, tüm ilçelerde ilaçlama yapabiliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder