Cahide Sultan - Yemek Tarifi Blogu Tanıtım Yazısı - Blogumu Tanıt

Çarşamba

Cahide Sultan - Yemek Tarifi Blogu Tanıtım Yazısı

Blog Adı: Cahide Sultan
Kategori: Yemek Blogu
Blog Linki: http://cahidejibek.com/

Blog Tanıtımı

  Eskiden yemek yapanlar yemek tarifleri için defter tutarlardı. Yaptıkları yemekleri, kek, pasta, kurabiye tariflerini not alırlardı. Sonra bu defterler nesilden nesile aktarılırdı. Büyükanneden anneye, anneden kıza, ya da ustadan çırağa... Günümüz teknoloji çağında, defterlerin yerini kitaplar aldı, kitapların yerini yemek tarifi siteleri. Tabi ki hala defter ve kitaplarda kullanılıyor. Fakat, daha fazla çeşit ve daha kolay ve hızlı bir şekilde artık internet üzerinden çeşitli türlerde yemek tariflerine ulaşabiliyoruz. Bugün size tanıtmak istediğim blog, Cahide Jibek'in yemek tarifi sitesidir.

Cahide Sultan Yemek Tarifleri Blogu Tanıtımı

  Bir çok yemek tarifi sitesi var, internet üzerinde. Bu blogu tanıtma nedenim, Cahidejibek.com'un diğer yemek tarifi sitelerine göre daha sıcak bir ortam oluşturması ve basmakalıp sitelerin ötesinde olması. Verdiği tariflerin altına Kuranı Kerim'den ayetler veya Hadisi Şerifler paylaşarak tariflerini süslüyor. Sosyal Medya'dan da takipçilerinin binlerce olması blogun ne denli başarılı olduğunu ve ne denli hizmet ettiğini kanıtlıyor. Ayrıca bu blogda, eğer sizin de farklı tarifleriniz varsa onları gönderme imkanı sağlıyor. İşte bu noktada blog kavramı-iletişim içinde olma- anlamını buluyor. 

  Blogda verilen tariflere bakacak olursak; çorba tarifleri, balık yemekleri, bayram tatlıları, börek tarifleri, diyabetik tarifler, kek pasta tarifleri, kış yemekleri meyveli tatlılar, sütlü tatlılar, zeytinyağlı tarifler, şifalı bitkiler, reçel tarifleri... Say say bitmiyor. Eğer yemek yapacaksanız ve tarif arıyorsanız Cahide Jibek'in blogunu ziyaret edin derim. Afiyet olsun:)

5 yorum: