İçimdeki Tanrıçanın Günlüğü - Kişisel Blog Tanıtım Yazısı - Blogumu Tanıt

Pazartesi

İçimdeki Tanrıçanın Günlüğü - Kişisel Blog Tanıtım Yazısı

Blog Adı: İçimdeki Tanrıça'nın Günlüğü
Kategori: Kişisel Blog
Blog Linki: http://www.diaryofthegoddessinme.wordpress.com/

Blog Tanıtımı

  Müzik paylaşımlarından yeni yeni giriş çalışmalarına başladığım vlog turlarına, yazdığım yazı ve şiirlerden, kitap, film, dizi yorumlamalarına yer verdiğim çok kapsamlı ''İçimdeki Tanrıçanın Günlüğü'' isimli blogumdan hepinize merhabalar :) Bu blog benim için birçok konuda kendimi geliştirme konusunda ilk adımı atmak gibi bir şey oldu. Blog sahibi olarak ilk amacım yazdığım yazılarımı ve şiirlerimi paylaşmak, yorumlarınızı almak olsa da, daha sonradan çok çok daha kapsamlı bir bloga dönüştürme kararı alarak, hem eğlence, hem edebiyat hem de sanat dallarına yer verdiğim güzel bir blog halini aldı.

İçimdeki Tanrıçanın Günlüğü Blog Tanıtımı

  Blogumun tasarımından bahsedeyim sizlere biraz. Anasayfamda kendimi tanıttığım bir yazıya yer verdiğim ''Hakkında'' butonu, yazdığım şiirlerimi eklediğim ‘’Şiirlerim’’ butonu, düz yazı ve kısa sözlerime yer verdiğim ''Yazılarım'' butonu, kitap ve müzik önerilerimle alakalı olarak da ayrı butonlar mevcut. En çok okunan yazılarımdan bahsetmek istiyorum biraz. Mavi ile ilgili yazmış olduğum yazı ve içsel yazılarım genellikle en çok ilgi ilgi gören yazılar gördüğüm kadarıyla. Yazılarımın hangisinin hangisi olduğunu tarif etmem zor çünkü yazılarımı başlıklar vererek yazmayı tercih eden biri değilim. Bunu yaparak yazılarımın siz okurlarımda ve takipçilerimde yaratacağı izlenim portresini daraltacağımı düşündüğümden, yazı ve şiirlerime başlık koymadan yazmayı daha çok seviyorum. 

  Genelde yazılarımın arasında uzun zaman aralıkları olacağına dair de şimdiden bilgilendirmede bulunmuş olayım:) Yazılarımı Facebook Sayfam üzerinden takip edebilir, yorumlarınızı bırakabilir, blogumda görmek istediklerinizle ilgili olarak bana fikir verebilirsiniz. Blogumda görüşmek dileği ile:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder