Elektrikle İlgili İşlemlerinizin En Kolay Çözüm Ortağı: Enerjisa - Blogumu Tanıt

Çarşamba

Elektrikle İlgili İşlemlerinizin En Kolay Çözüm Ortağı: Enerjisa

İşletmelerin veya evlerin elektrik ihtiyacı farklı firmalar veya kuruluşlar aracılığıyla karşılanabiliyor. Ancak bu konuda tasarruf etmek her zaman önem taşıyan hususların başında geliyor. Elektrik dağıtımı ve satışı olmak üzere iki farklı iş alanına sahip olan Enerjisa bu kuruluşlardan bir tanesi. 9.2 milyon müşteri kitlesine sahip olan işletme, aynı zamanda tüm elektrik işlemlerinizi online platform üzerinden halledebilmenize de imkan veriyor. Siz de Enerjisa ile tanışabilir ve istediğiniz ortamdaki elektrik gereksiniminizi kolayca giderebilirsiniz.

İster Ev İster İş Yeriniz için Abonelik Yapın!

Türkiye’nin öncü şirketlerinden olan bu kuruluşun online sitesi üzerinden eviniz veya iş yeriniz için yeni abonelik başlatabilirsiniz. Dilerseniz başka bir eve veya iş yerinegeçerken taşıma işlemi yaparak elektriğinizi kullanmaya devam edebilirsiniz. Ayrıca işlemlerinizi daha kısa sürede sonlandırabilme olanağınızda var. Online site üzerinden veya 444 4 372 numaralı hattan kolayca randevunuzu alarak işlemlerinizi başlatabilirsiniz. En uygun saat belirlendikten sonra randevu bilgileriniz telefonunuza e-posta veya SMS yolu ile ulaşacaktır. Ancak randevu saatinizden en az 10 dakika önce gelerek randevu fişinizi almanız gerekiyor. 



Elektrik açma ve kapama işlemleri için müşteri hizmetlerinden destek alabilmeniz mümkün. Üstelik belgeleriniz yanınızdaysa herhangi bir bekleme gibi bir durumunuz yok. Online site üzerinden şehrinizi ve ilçenizi seçerek en yakın müşteri hizmetlerini bulabilirsiniz. Müşteri destek hattı; ev-iş yeri taşıma, hizmet kanalları,sözleşme yenileme ve fatura & ödeme gibi pek çok konuda yardımcınız oluyor. Ancak taşıma esnasında işlem türüne göre sayaç numarası, IBAN numarası, elektrik faturası, nüfus cüzdan fotokopisi, güvence bedeli, imza sirküleri ve tesisat numarası gibi birtakım evrakları bulunmanız şart. Hatta evrakları başvuru esnasında getirmeniz taşıma sürecinin daha kısa sürede sonuçlanmasını mümkün kılıyor. Elektriğinizin aktivasyonu ise telefonunuza gelen kısa mesaj sonrası başlıyor. Abonelik başlangıcında güvence bedelinizi nakit olarak yanınızda bulundurmayı unutmamalısınız.

Enerjisa Farkıyla Enerji Tasarrufu

Firmanın online sitesi üzerinden tasarruf modunu ayarlayarak bilgisayarınızın daha az elektrik tüketimi yapmasına imkan verebilirsiniz. Online site üzerinde nelerden elektrik tasarrufu edebileceğinizi de öğrenebiliyorsunuz. Günlük hayatta kapı ve pencerelerden ampullere, ütü termostatlarından kullanılan fırınlara kadar pek çok alandaki tasarruf önerilerini inceleyebilir ve bu önerileri kendi hayatınızauyarlayabilirsiniz. Enerjisa ayrıcalıkları ile tanışmak ve güvenli bir elektrik hizmeti almak için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder