Kendinize En Uygun Hesap Türünü Seçin - Blogumu Tanıt

Çarşamba

Kendinize En Uygun Hesap Türünü Seçin


Bazı bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirmek için mutlaka bir banka hesabınızın olması gerekiyor. Artık bankalar çok farklı banka hesap türleri sunmaya başladı. Bu hesap türleri arasından kendinize en uygun olanını seçmeniz, çeşitli avantajlardan da faydalanmanızın kapılarını aralayabilir. Örneğin kuveyttürk hesapları özellikle birikim yapmak isteyenler için cazip seçenekler sunabiliyor.

Katılma hesabı en sık tercih edilen hesap türleri arasında yer alıyor. Aylık vadeli olarak TL, Dolar, Euro ya da altın cinsinden katılma hesabı açılabiliyor. Vade sonunda kar paylaşım oranına göre getiri oranı belirleniyor. Yatırımların hem güvenli muhafazası hem de büyümesi için ideal bir hesap türü olduğu söylenebilir. Bir de evlenmeyi planlayanlar için çeyiz hesabı bulunuyor. daha önce evlenmemiş ve 24 yaşından küçük olanlar bu hesap türünü seçerek devlet katkısından da faydalanabiliyor.

Birikimlerinizi Doğru hesap Türü ile Değerlendirin!


Konut hesabı da yine avantajlı Kuveyttürk hesap türleri arasında yer alıyor. Kendine ait evi olmayan ve uzun vadeli birikim hedefleyenler devlet katkısından da faydalanabiliyor. Bunun için konut hesabı açılması ve ödemelerin düzenli yapılması kafi! Ayrıca güvenceli birikim hesabı da daha düşük meblağlarda ödeme yapılabilmesine olanak tanıyan hesap türlerinden bir diğeri.

Yine birikim düşünenler birikimli katılma hesabı da açtırabilir. Bu hesap türünde 5 defa ödeme atlama gibi çeşitli imkanlar sunuluyor. Ayrıca hesabı açarken de toplu olarak para yatırılabiliyor. Aynı zamanda talimat miktarı da istendiğinde güncellenebiliyor. Kuveyttürk Bankası altın, platin ya da gümüş hesabı da açılabilmesine olanak tanıyor. Örneğin altın hesabında birikimlerin altın olarak değerlendirilmesi mümkün olabiliyor. Bu hesap türü de pek çok avantaj sağlıyor.

Kuveyttürk Hesap Türleri Hakkında Bilgi Alın


Bankanın hesap türleri hakkında bilgi almak ve kendinize en uygun hesap türünü seçmek için mutlaka şubelerine gitmeniz gerekmiyor. Web adresine tıklayarak tüm hesap türleri ve bu hesap türlerinin tüm özellikleri hakkında kolaylıkla bilgi edinebilirsiniz. Aynı zamanda hesap açmak için yapmanız gerekenler hakkında da bilgi alabilirsiniz. Bankanın hesapları internet şubesi hizmeti sayesinde online olarak kontrol edilebiliyor ve çeşitli işlemler yapılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder